Er du rette person for Hjerteakademiets Helsecoachutdannelse?

Fortell meg… Er du fornøyd med jobben din? Har du fulgt hjertet ditt mot drømmejobben? Våkner du hver eneste dag med et stort smil om munnen fordi du gleder deg til å jobbe? Hvis ikke – hva stopper deg i å oppnå dette?

Unnskyldninger kan være store hindere

Som mange av dere som har fulgt meg en stund vet, så møtte jeg veggen for mange år siden med vond rygg og det jeg trodde var et hjerteinfarkt. På dette punktet i livet mitt forstod jeg at jeg måtte ta en 360-graders helomvending, og først og fremst på jobbfronten. Min godt betalte lederstilling måtte jeg rett og slett forlate, til fordel for en helhjertet satsing som gründer og terapeut.

Nå tenker du kanskje at det var et enkelt valg for meg, men dette var faktisk ganske tøft. I tillegg til å vende ryggen til en sikker lønnslipp hver måned, så tenkte jeg også mye på hva de rundt meg kom til å si. Men jeg lot ikke dette stoppe meg. Jeg kastet rent metaforisk alle unnskyldninger langt ut på havet, for jeg så at unnskyldninger kunne bli det største hinderet som stod mellom meg og drømmejobben.

Hva ønsker du å huske fra livet ditt når du er 90?

Hva er dine unnskyldninger for å ikke ha drømmejobben og drømmelivet?

Når du er 90 år gammel og ser tilbake på livet ditt; tror du at du er fornøyd med de valgene du tok for deg selv, eller tror du at du ville endret på noe? Som for eksempel å bytte jobb for å gjøre det du elsker? Den 90-år gamle versjonen av deg selv vil mest sannsynlig være stolt, og smile tilfreds over at du turte å satse på ditt drømmeyrke, selv om øknomien var ustabil for en liten periode.

Er drømmen din å hjelpe andre mennesker? Og å løfte dem til nye høyder? Vil du ha frihet til å jobbe fra hvor som helst, når som helst? Da GJØR du det. Følg hjertet ditt. Ikke vent på at den perfekte anledningen skal dukke opp, for det gjør den kanskje aldri. Kanskje leser du akkurat dette blogginnlegget i dag fordi du vet at det er dette du vil, å endre karriereretningen din og endelig kunne jobbe med å hjelpe andre mennesker. Ingenting er noensinne helt tilfeldig, og jeg tror det er en helt spesiell grunn til at du klikket deg inn på bloggen min i dag.

Jeg kan nemlig hjelpe deg å realisere denne drømmen, akkurat slik jeg har hjulpet flere hundre andre blivende coacher og terapeuter tidligere.

Derfor burde DU melde deg på Hjerteakademiets Coachingutdannelse

  • I sommer kjører vi HCU i selvstudium-versjon, da etterspørselen for denne utdanningen har vært så stor at vi rett og slett ikke klarer å vente til høsten!
  • Hjerteakademiets Helsecoachutdannelse er en coachingutdannelse som foregår over nett. Her vil jeg gi deg et skreddersydd 12-ukers program som du kan bruke på dine kunder. Selve utdanningen er delt opp i 6 moduler, og du får tilgang til portalen i et helt år.
  • Du trenger ingen forhåndskunnskaper for å utdanne deg helsecoach, men har du erfaring som coach eller terapeut er 12-ukers programmet til Coachingutdannelsen et fantastisk program du kommer til å få god bruk for på kundene dine.
  • Du trenger ikke et kontor for å jobbe som coach, alt du behøver er tilgang på internett. Å jobbe med kundene dine over nett er superenkelt og ikke minst effektivt.
  • Kundene er nemlig lettere tilgjengelig for deg på nett. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne det rette tidspunktet å avtale time med kunden, spesielt om den har en 8 til 16-jobb og ikke har like enkelt for å ta seg fri fra jobben. Med Skype kan kunden ringe deg fra kontoret, hjemmefra med en baby på armen, eller fra sofaen med en forkjølelse. Da trenger ikke kunden å avlyse timen med deg fordi den ikke kan forlate kontoret sitt, hjemmet, eller sofaen.
  • Du gjør deg mer tilgjengelig for kunden. Om du skulle være på reisefot eller ferie, vil du enkelt kunne ta en hastetime med kunden uten å måtte dra helt tilbake til hjembyen din.
  • Du utvider kundekretsen din. Bor du på en liten øy, eller i en bygd med få innbyggere? No problem! De 1200 som bor i ditt nærområde er ikke din eneste kundekrets nå som du introduserer Skype i arbeidshverdagen din. Du kan nå ut til alle hjørner av landet, og ikke bekymre deg for om det er langt å reise for kunden din.
  • Du kan kombinere. Foretrekker du helst å treffe kunden personlig? Det er ingen hindring for dette. Ta de kundene som vil dra for å møte deg inn på kontoret ditt, og snakk med kunder som er lengre unna over Skype.
  • Coaching over nett er vel brukt, og suksessfult. Mange av terapeutene jeg har utdannet fra Hjerteakademiet tar i bruk coaching over nett i sine bedrifter med stor suksess. Kundene deres er fornøyde med at de er lett tilgjengelige, og terapeutene selv elsker det!

Om du kjenner at dette er noe for deg, så anbefaler jeg deg å gripe sjansen NÅ! Siste frist er nemlig IDAG kl 23:59

Meld deg på, og les mer om Helsecoachutdannelsen her:

Ønsker deg en flott dag!

Klem fra Rachel.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Kommentarer

Kommentarer

Blogglistenhits