Ofte stilte spørsmål

179242000

Utdanningen går over 6 samlinger. Torsdag, fredag, lørdag og søndag i Trondheim og lørdag, søndag, mandag og tirsdag i Tromsø.
Torsdag – lørdag er fra kl. 10-18 og søndager fra 10-16. Vi avslutter kl. 16 på søndager slik at de som reiser med fly kan rekke hjem i god tid. Mellom hver skolesamling er det Webinar, se oversikt til høyre på siden. Samling 6 er på 2 dager med repetisjon, trening og eksamen.

 

185844607

Prisen på skolen er kr. 85.000,-

Om du melder deg på innen 19.mai 2016 så får du bonuspris på kr. 75.000,-
Betalingen deles i to. Når du melder deg på utdanningen, så betales et depositum på kr. 5.000,-
Deretter kommer første forfall på halvparten av skolesummen 01.juli (minus depositum).
Og resterende halvpart betales 01.november.

Dersom du ønsker en annen betalingsplan, så kan det ordnes, men da må dette avtales særskilt.
Ta kontakt med Randi (sekretær i Hjerteakademiet) dersom du ønsker en betalingsplan.

186944704

Det eneste du trenger er ønsket om å hjelpe andre mennesker. Du trenger ingen utdanning eller forkunnskaper for å starte på Hjerteakademiet.

155258267

Ja, det vil du. Du vil få det du trenger av kunnskap for å starte som terapeut.
Hjerteakademiet er eneste terapeutskole som også tilbyr kvalifisert businessteori.
Eier og gründer av Hjerteakademiet, Rachel Wilmann, er utdannet markedsøkonom og har stor kunnskap hvordan du som terapeut skal lykkes i markedet slik at du får de kundene du ønsker å jobbe med.

467088391

Jeg lover deg, det kommer ALDRI til å passe helt perfekt. Dette er en typisk unnskyldning når man er redd for å mislykkes, eller at man er redd for at man ikke er god nok. Dersom du ikke starter nå, så kommer du med stor sannsynlighet aldri til å starte. Mennesker med mange unnskyldninger i livet vil trolig fortsette med det. Du har en unik mulighet akkurat nå for å endre ditt liv!

161954601

For det første, så burde du aldri la pengene stoppe deg i å gjøre det du virkelig ønsker i livet ditt. Dersom du skal sette en prislapp på deg selv og helsen din, så vil prislappen være mye høyere. Det koster mye mindre enn du tror når du ser den endelige VERDIEN i å endre på deg selv, og bli sjef i eget liv. Mange som har gått Hjerteakademiet hadde tanken tidligere: «Kan jeg virkelig prioriterer å bruke disse pengene på meg selv?» Mange har sagt allerede før de var halvveis i studiet at det allerede da var verd investeringen. Ta et valg i dag for hva du vil gjøre i fremtiden.