Om skolen

Hjerteakademiet er en skole hvor du utdanner deg til å bli terapeut. Gjennom en rekke behandlingformer, får du de beste teknikkene for å skape det beste resultatet for dine pasienter og kunder.

Vi har meget gode resultater med de behandlingsformene du får på hjerteakademiet. De passer veldig godt sammen, og har en perfekt synergi. Derfor får pasientene dine raske resultater, og du har muligheten til å hjelpe mange mennesker med hurtige og gode resultater.

 • Vil du utdanne deg til å bli en dyktig terapeut slik at du kan hjelpe andre mennesker raskt og effektivt?
 • Er du allerede coach, sykepleier eller annen terapeut, men ønsker å hjelpe mennesker på en mer effektiv og skånsom måte som virker?
 • Drømmer du om å hjelpe andre mennesker slik at de kan ha det fysisk og mentalt bra? Hvor de kan få hjelp til vond rygg, depresjoner, få økt energi, vekttap, mere livsglede, redusere angst og mye mer?!
 • Ønsker du å ha et liv med en dypere mening hvor du hjelper andre mennesker til å få et liv de elsker?

Det beste av alt, er at du underveis i skoleåret også får jobbet med deg selv på et helt nytt nivå. Det vil gi deg masse bonuser slik som bedre selvfølelse, en friskere kropp, du føler deg fantastisk, får bedre humør og mer overskudd. Les og hør hvilke flotte erfaringer andre terapeuter har om Hjerteakademiet.

 

Vil du være en dyktig terapeut, ha masse pasienter, OG få det livet du elsker?

Hos oss har du muligheten til å utdanne deg til en dyktig terapeut, innenfor mange behandlingsområder. På Hjerteakademiet lærer du behandlingsformer som vil gi pasientene dine raske og gode  resultater, basert på effektive teknikker og metoder, som du kan lese mer om lenger nede på siden. Etter avlagt eksamen oppnår du tittelen Helhetsterapeut, medfølgende et diplom som bekrefter din skolegang.
 
Hjerteakademiet er godkjent av NLH (Norges Landsforbund for Homeopraktikere). Det er en av landets største organisasjoner innen alternativ behandling. De jobber for å fremme bransjen vår, og har blant annet sørget for at som behandler så får du momsfritak på en del behandlinger.
 
Ønsker du å utdanne deg til terapeut? Hvorfor vente? Gjør noen med drømmen din I DAG!
 
Hjerteakademiet går over 6 undervisningshelger, og i tillegg er det Live Webinar (konferanse på nett) mellom hver skolehelg. Hver undervisningshelg tar for seg forskjellige tema og varer fra torsdag – søndag. På Live Webinar møtes vi på nett. I tillegg vil du få en del undervisning på nett via moduler på egne kurssider for deg som student. Da kan du se gjennom videoene og ta læringen flere ganger,  i ro og mak hjemme.

Counselor, talking, therapist.Helhetlig utdanning som favner kropp og sjel?

Vi gir deg muligheten for å utdanne deg helhetlig innen for en rekke elementer som er nøye satt sammen. Dette akademiet skal gi deg alle de teknikker og verktøyene du trenger for å være en dyktig terapeut. Når du er ferdigutdannet har du alt du trenger for å starte din egen praksis. I tillegg får du tilbud om en mentorordning. Vi tror at alt har en sammenheng. Alt du putter i deg, mentalt og fysisk (mat) har en betydning for hvordan du har det, hvilke sykdommer du har, igjen mentalt og fysisk.

Derfor er det viktig å se hele sammenhengen i et menneske, for å få det beste resultatet. Erfaringen viser at dersom vi ser kropp og sjel under ett, så har vi nøkkelen til et mye bedre liv. Det finnes mange teknikker som hver for seg er bra. Vi har funnet de teknikkene som garantert virker, og sammen gir de en synergieffekt som gir klienten det aller beste resultatet. Klienten blir friskere raskere.Det gjør at du som terapeut kan behandle flere klienter, og da får du muligheten for å hjelpe flere.

thump up for futureHjerteakademiet er en skole hvor du utdanner deg til å bli terapeut. Gjennom en rekke behandlingsformer, får du de beste teknikker for å skape det beste resultatet for dine pasienter og kunder

Vi har meget gode resultater med de behandlingsformene du får på hjerteakademiet. De passer veldig godt sammen, og har en perfekt synergi. Derfor får pasientene dine raske resultater, og du har muligheten til å hjelpe mange mennesker med hurtige og gode resultater.

 • Vil du utdanne deg til å bli en dyktig terapeut slik at du kan hjelpe andre mennesker raskt og effektivt?
 • Er du allerede coach, sykepleier eller annen terapeut, men ønsker å hjelpe mennesker på en mer effektiv og skånsom måte som virker?
 • Drømmer du om å hjelpe andre mennesker slik at de kan ha det fysisk og mentalt bra? Hvor de kan få hjelp til vond rygg, depresjoner, få økt energi, vekttap, mere livsglede, redusere angst og mye mer?!
 • Ønsker du å ha et liv med en dypere mening hvor du hjelper andre mennesker til å få et liv de elsker?

Det beste av alt, er at du underveis i skoleåret også får jobbet med deg selv på et helt nytt nivå. Det vil gi deg masse bonuser slik som bedre selvfølelse, en friskere kropp, du føler deg fantastisk, får bedre humør og mer overskudd. Les og hør hvilke flotte erfaringer andre terapeuter har om Hjerteakademiet.

Se LIVE presentasjon om Hjerteakademiet her:


Hvordan bli en profesjonell og dyktig terapeut?

Du vil få det du trenger i forhold til hvordan du skal lykkes som terapeut. Det finnes utrolig mange dyktige terapeuter, men få vet hvordan de skal lykkes i å nå ut til pasientene sine. Hvordan skal du kunne hjelpe andre mennesker om dem ikke vet om at du eksisterer? Utviklingen innen markedsføring går i rasende fart, og det gjelder å få med seg hvor og hvordan du skal nå kundene dine. På Hjerteakademiet får du oppdatert informasjon og læring slik at du er best mulig rustet til å leve av drømmen din på en god måte slik at du får ditt drømmeliv.
 
Det er mange aspekter som er viktige i tillegg til terapiformene:
 • Økonomi
 • Hvordan bygge egen bedrift
 • Hvordan fremstå som en profesjonell og dyktig terapeut?
 • Etikk og moral
 • Hvordan bygge seg selv opp slik at du kan hjelpe andre mennesker best mulig
Alt dette blir selvfølgelig også dekket på akademiet. Erfaring viser at det finnes mange dyktige terapeuter, men de vet ikke hvordan de skal kombinere behandlingen de gir til pasientene med å bygge opp en god business.
Se full oversikt over alle behandlingsformene på Hjerteakademiet HER
 
Hjerteakademiet er godkjent av NLH (Norges Landsforbund for Homeopraktikere). Det er en av landets største organisasjoner innen alternativ behandling. De jobber for å fremme bransjen vår, og har blant annet sørget for at som behandler så får du momsfritak på en del behandlinger.
Ønsker DU å utdanne deg til terapeut? Hvorfor vente? Gjør noe med drømmen din I DAG! Meld deg på Hjerteakademiet her:
Skjermbilde 2015-07-03 kl. 10.44.16

Vi har mange flotte referanser, her er hva en student sier om Hjerteakademiet:

Virkelig en selvutviklingsskole og en oppvåkning til livet ditt. Lærer magiske verktøy for deg selv og som terapeut. Når du har valget er det bare en vei, og det er opp og lengre opp!

Se HER for flere referanser fra tidligere studenter som har gått Hjerteakademiet.