Bruk sommeren til å utvikle deg profesjonelt

Har du tenkt over at sommeren ikke bare er flere uker på rad med ferie og fri, men også en mulighet til å utvikle deg selv profesjonelt? Eller best av alt – en mulighet til å kombinere ferie og fri med profesjonell utvikling?

Mange av oss nyter sommerukene i total avkobling, uten å tenke på at disse ukene er en perfekt mulighet til å gi en selv et stort, yrkesmessig løft. Dette betyr ikke at man har nødt til å sitte inne og lese mens sola skinner ute, tvert imot vil jeg oppfordre til å flette sammen business and pleasure.

I sommer lanserer vi nemlig nok en runde med vår populære Helsecoachutdannelse, som du kan ta med deg hvor enn du er i ferien din. Denne runden vil være en «sommer-spesial», og dermed kun bestå av selvstudium – slik at du kan bestemme 100% over hvor og når du ønsker å studere. I hengekøya, på hytta, i Spania, Sverige, Danmark, på cafè, verandaen, stranda.. Kun ferieplanene setter grenser for hvor du kan ta med deg Hjerteakademiets Coachingutdannelse.

Hva er din profesjonelle drøm?

Er drømmen din å hjelpe andre mennesker? Og å løfte dem til nye høyder? Vil du ha frihet til å jobbe fra hvor som helst, når som helst? Da GJØR du det. Følg hjertet ditt. Ikke vent på at den perfekte anledningen skal dukke opp, for det gjør den kanskje aldri. Kanskje leser du akkurat dette blogginnlegget i dag fordi du vet at det er dette du vil, å endre karriereretningen din og endelig kunne jobbe med å hjelpe andre mennesker. Ingenting er noensinne helt tilfeldig, og jeg tror det er en helt spesiell grunn til at du klikket deg inn på bloggen min i dag.

Jeg kan nemlig hjelpe deg å realisere denne drømmen, akkurat slik jeg har hjulpet flere hundre andre blivende coacher og terapeuter tidligere.

Få et fortrinn i sommer – vær et steg foran alle andre til høsten

Siden mars 2016 har jeg og teamet mitt kjørt Hjerteakademiets Coachingutdannelse i tre opptaksperioder, da det har vært stor etterspørsel for å komme inn på studiet. Siden det igjen er stor etterspørsel etter å delta på HCU, så velger vi å kjøre en runde allerede nå i sommer. Hurra! Det betyr at du har mulighet til å melde deg på og få tilgang til Helsecoach-utdannelsen som selvstudium i sommer, og å stille med et fantastisk 12-ukers coachingprogram som du kan bruke på dine kunder allerede til høsten.

Portalen med studiemateriale, moduler og 12-ukers programmet får du tilgang på med en gang studiet starter opp, og du beholder tilgangen til portalen i et helt år!

Derfor burde DU melde deg på Hjerteakademiets Coachingutdannelse

  • Hjerteakademiets Helsecoachutdannelse er en coachingutdannelse som foregår over nett. Her vil jeg gi deg et skreddersydd 12-ukers program som du kan bruke på dine kunder. Selve utdanningen er delt opp i 6 moduler, og du får tilgang til portalen i et helt år.
  • Du trenger ingen forhåndskunnskaper for å utdanne deg helsecoach, men har du erfaring som coach eller terapeut er 12-ukers programmet til Coachingutdannelsen et fantastisk program du kommer til å få god bruk for på kundene dine.
  • Du trenger ikke et kontor for å jobbe som coach, alt du behøver er tilgang på internett. Å jobbe med kundene dine over nett er superenkelt og ikke minst effektivt.
  • Kundene er nemlig lettere tilgjengelig for deg på nett. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne det rette tidspunktet å avtale time med kunden, spesielt om den har en 8 til 16-jobb og ikke har like enkelt for å ta seg fri fra jobben. Med Skype kan kunden ringe deg fra kontoret, hjemmefra med en baby på armen, eller fra sofaen med en forkjølelse. Da trenger ikke kunden å avlyse timen med deg fordi den ikke kan forlate kontoret sitt, hjemmet, eller sofaen.
  • Du gjør deg mer tilgjengelig for kunden. Om du skulle være på reisefot eller ferie, vil du enkelt kunne ta en hastetime med kunden uten å måtte dra helt tilbake til hjembyen din.
  • Du utvider kundekretsen din. Bor du på en liten øy, eller i en bygd med få innbyggere? No problem! De 1200 som bor i ditt nærområde er ikke din eneste kundekrets nå som du introduserer Skype i arbeidshverdagen din. Du kan nå ut til alle hjørner av landet, og ikke bekymre deg for om det er langt å reise for kunden din.
  • Du kan kombinere. Foretrekker du helst å treffe kunden personlig? Det er ingen hindring for dette. Ta de kundene som vil dra for å møte deg inn på kontoret ditt, og snakk med kunder som er lengre unna over Skype.
  • Coaching over nett er vel brukt, og suksessfult. Mange av terapeutene jeg har utdannet fra Hjerteakademiet tar i bruk coaching over nett i sine bedrifter med stor suksess. Kundene deres er fornøyde med at de er lett tilgjengelige, og terapeutene selv elsker det!

Om du kjenner at dette er noe for deg, så anbefaler jeg deg å gripe denne gylne muligheten NÅ! Les mer, og meld deg på ved å klikke her:

Klem fra Rachel.


Vil du forresten ha 17 virkningsfulle tips som garantert vil gi deg et fortrinn som Coach?

Last de ned HER:

last ned

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Kommentarer

Kommentarer

Blogglistenhits