Hvorfor skal du gå Hjerteakademiet?

I september setter vi igang med å utdanne nok en årgang med fantastiske Hjerteakademiet-terapeuter, og jeg tenkte derfor å lage dette blogginnlegget med masse god informasjon om Hjerteakademiet – til deg som ønsker å utdanne deg til helhetsterapeut.

For hvorfor skal du egentlig gå på Hjerteakademiet? Hva vil dette året gi deg?

På Hjerteakademiet utdanner vi gode og dyktige helhetsterapeuter. Ordet «helhet» betyr at vi velger å fokusere på helheten med både deg og kundene dine. Du må selv fungere på en optimal måte før du kan hjelpe andre. For at du være en god terapeut, så er det viktig å jobbe i takt med kropp og sinn. Erfaringen viser at de terapeutene som er sterke mentalt vil lykkes aller best med kundene sine.

Det er mer enn bare «helhetsterapeuten» vi jobber med på Hjerteakademiet, og her skaler fire essensielle punkter for hvorfor du burde gå Hjerteakademiet. Hos oss får du:

1. Teknikker som fungerer

På Hjerteakademiet lærer vi deg å sette pasienten først. Gjennom en rekke behandlingformer får du de beste teknikkene, som gir pasientene og kundene dine en effektiv vei mot målet sitt, og gode resultater på kortest mulig tid. Vår læring er basert på virkningsfull praksis uten unødvendig, tung teori. På Hjerteakademiet vil du lære coaching, RAW healing, EFT, EFT Power, kostholdsveiledning, hypnoterapi, og mye mer.

2. Trygghet som terapeut

For at du skal være en god terapeut, er det viktig å jobbe i takt med kropp og sinn. Du vil få jobbet med deg selv på alle områder, slik at du blir trygg i rollen som terapeut. Du lærer å bli den beste utgaven av deg selv, slik at du best mulig kan hjelpe andre mennesker. «En trygg terapeut er en god terapeut», som vi liker å si i Hjerteakademiet.

3. Markedsføring

Businessteori og markedsføring er helt essensielt for å drive en god bedrift. Du vil lære hvordan du benytter Facebook som markedsføringsmetode, viktigheten av å være synlig på nett, hvorfor du burde ha en nettside, og hvordan nå ut til potensielle kunder. Her dekkes også temaer som økonomi, hvordan bygge egen bedrift, og hvordan fremstå som en profesjonell og dyktig terapeut.

4. Nettverk

Som du kan se på norgeskartet på bildet i toppen av dette innlegget, er det Hjerteakademiet-terapeuter over hele landet. I Hjerteakademiet skapes det tette bånd mellom studentene. Vi har en policy i Hjerteakademiet om null baksnakking, og med dette utgangspunktet løfter vi hverandre frem, og gjør hverandre gode. Som student ved grunnuntdanningen vil du bli godt ivaretatt av lærere, ansatte, og ikke minst av assistentene som nå går på videregående. De vet akkurat hvordan det er å stå i dine sko, og sørger for at du føler deg trygg. Du vil aldri være alene i vårt landsdekkende nettverk av terapeuter.

Hvem passer Hjerteakademiet for?

 • for deg som vil være en suksessfull terapeut – med kunder som strømmer til
 • for deg som vil tjene gode penger for å gi seg selv og familien et rikt liv
 • for deg som vil ha stor frihet, slik at hun kan jobbe hvor enn hun er i verden
 • for deg som ønsker et mer åpent sinn, og at positive tanker styrer hverdagen
 • for deg som vil ha større kontroll over eget liv
 • for deg som vil være sterk og frisk – både fysisk og psykisk
 • for deg som vil bli mer tryggere på seg selv – både på privaten og i jobb
 • for deg som vil ha selvtilliten til å tørre å ta egne valg og stå for dem
 • for deg som vil starte din egen bedrift, eller som vil bygge på kunnskaper og ferdigheter
 • for deg som vil komme deg raskere i gang med din coaching- eller terapeutbedrift
 • for deg som vet at du må jobbe med deg selv for å prestere for pasientene dine
 • for deg som ønsker å ta action, og ikke forventer at andre gjør jobben for deg
 • for deg som vil ha et nettverk av andre terapeuter som virkelig vil

Om du kjenner deg igjen i disse punktene, ja da passer du perfekt inn hos oss!

Klem fra Rachel.


Ønsker du å å vite om du passer i jobben som terapeut? BLI med på webinar Tirsdag 5 september Kl. 19.00  Da får du vite om du har det som trengs for å være en dyktig terapeut. Trykk på knappen og registrer deg:-)

Lagre

Kommentarer

Kommentarer

Blogglistenhits