Elsker du å hjelpe andre? Gjør det til din karriere!

Tror du at du alltid er på riktig plass i livet? At alt skjer for en grunn? Jeg tror at dersom vi lytter mer, og har hjertet med oss i det vi gjør, så vil du se at du får beskjeder, tegn og innsikt i akkurat det du skal ha til en hver tid. Og så er det opp til deg om du skal gjøre noe med det eller ikke – for å komme deg dit du skal i livet ditt.

En lidenskap er noe du elsker å gjøre

Du kanskje har en lidenskap med å hjelpe andre, og lyst til å jobbe med det du brenner for. Kanskje er du allerede en hobbypsykolog hvor dine venner, kollega og bekjente allerede går til deg for å få råd. Kanskje får du høre at du er så lett å snakke med. Eller kanskje du kjenner inni deg at noe vekkes til livet når vi snakker om det temaet om å hjelpe andre.

I dette innlegget skal du få vite hvordan du kan gjøre din drøm til virkelighet, slik at du kan jobbe med din personlige lidenskap hver dag.

Er din lidenskap å hjelpe andre?

Det er noen grunnleggende elementer som bør være på plass når du skal jobbe som terapeut. Du bør kjenne i hjertet ditt at du ønsker å hjelpe andre mennesker.

Når du har dette elementet, så kan du bruke det som kart og kompass. Og du kan lære deg å navigere både deg selv og kunden til målet. Du gir kunden kartet, og kunden må selv navigere med egen bil for å komme seg fremover. Du hjelper kunden med å stille inn målet, og deretter må kunden kjøre selv. Du er pasientens veileder til å få endring i sitt liv.

Du våger å være tydlig, tøff, å stille krav, for uten det får ikke pasienten eierskap til sin endring. Pasienten skal sitt i førersetet i sitt liv.

Er dine egenskaper noen av disse?

Dersom du har noen av disse egenskapene, så lover jeg deg at du er på riktig vei mot å gjøre din lidenskap til noe du kan leve av som terapeut.

Er du trygg og sikker på deg selv?

For å bli en dyktig terapeut, og å kunne leve av dette som arbeid, så trenger du å bli trygg og sikker i deg selv.

Du må vise kundene dine at du vet hva du snakker om, og du må ha vært ut av din egen komfortsone  for å kunne hjelpe andre ut av sin komfortsone. Og alle som skal komme seg videre her i livet må gjøre noe annerledes enn de har gjort før. Og DA SKJER ENDRINGEN!

Når du oppnår disse tingene, så blir du din eieren over dine tanker, over din kropp, og over livet ditt.

Det er behov for deg der ute

Om du kjenner deg igjen i de tre spørsmålene jeg har stilt i dette blogginnlegget, så er du på god vei til å kunne gjøre din lidenskap og hobby om til inntektsgrivende arbeid.

Visste du forresten at det er 28 383 leger i Norge? (2016)  Og har du også lagt merke til, at uansett til hvilken lege du skal til, så er det KØ? Så gjett om Norge trenger mange terapeuter som deg og meg.

For flere tips og råd til hvordan du kan bli terapeut, og ikke minst hvordan du kan utdanne deg til å bli terapeut gjennom Hjerteakademiet, følg med på denne bloggen.

Ønsker deg en flott dag.

Klem fra Rachel.


NÅ kan du kvalifisere deg til et personlig intervju med meg!

Drømmer du om å jobbe med  hjelpe andre og lurer på om du passer i jobben som terapeut?

Finn det ut ved å kvalifisere deg til et personlig intervju med meg:-)

Trykk på linken under og svar på spørreundersøkelsen.

Følg med i innboksen din og se etter mail fra meg!

 

 

Lagre

Lagre

Kommentarer

Kommentarer

Blogglistenhits