Referanser

 

Dette synes vi om Hjerteakademiet:

Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.23.35 Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.22.31 Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.19.48 Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.20.10 Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.20.25 Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.22.14 Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.22.03 Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.21.51 Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.21.00 Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.20.48 Skjermbilde 2015-06-12 kl. 08.20.37

Kommer mer
Aud Elin Røe-Sankey: Et skoleår for deg som ønsker å styrke din indre bevissthet og for deg som ønsker å starte opp eller utvide egen terapeut jobb. Egenutvikling, terapiformer og styrke for å hjelpe andre mennesker.
Silje Kristine Larsen: Anbefales på det varmeste til de som har lyst og trenger et år å bli kjent med seg selv. Lærer å ta hensyn til seg selv og til å ha et herlig år med å få fantastiske hjertevenner.
Stine Oksvold: Hjerteakademiet har endret måten jeg ser og takler livet på. Og jeg har fått den kunnskapen jeg trenger til å bli terapeut.
Kine Gjermstad: Hjerteakademiet har endret synet jeg hadde på meg selv og verden. Jeg er helt frisk, og det er ikke lenge siden jeg tvilte på at det var mulig.
Cathrine Larsen: Nyttig for absolutt alle. Beste året ever. Starten på et nytt og bedre liv via å nærme meg mitt potensiale.
Kristin Lone: En fantastisk skole med fantastiske lærere. Har hatt en enorm selvutvikling, og har fått mange nye venner for livet.
Synnøve Lillevold, psykiatisk sykepleier: Jeg har fått god og grundig undervisning i kraftfulle og effektive behandlingsmetoder, og i tillegg har jeg lært mer om meg selv enn jeg noen gang kunne forestille meg. Alt dette har skjedd i et hjertevarmt klassefellesskap.
Cathrine Rødland, sykepleier: Jeg har hatt et fantastisk år på Hjerteakademiet. Det har vært et år med selvutvikling, mental trening, lært ulike behandlingsformer. Det har vært et meget givendte og interessant år. Jeg har fått mye mer enn jeg har forventet.
Siv Tamlag: Hjerteakademiet gir nøkler til et bedre liv, helse og balanse. Jeg har fått et nytt liv og mer energi. Fantastisk forløsende og inspirerende. Akkurat det jeg personlig trengte og som jeg kan dele med og hjelpe andre mennesker til et bedre liv slik at de kan finne sitt beste seg.
Trude Folstad: Et fantastisk sted å lære om deg selv, om å være menneske og om å være terapeut.
Karine Valli: Virkelig en selvutviklingsskole og en oppvåkning til livet ditt. Lærer magiske verktøy for deg selv og som terapeut. Når du har valget er det bare en vei, og det er opp og lengre opp.
Lillian Buen Halvorsen, sykepleier: Det har vært bra, og det har vært verd hver en krone. Jeg har lært masse, fått mange teknikker og er tryggere på tanken om å bli terapeut.
Monica Aune: Et skoleår som gir deg masse utrolige verktøy, og samtidig som du fikser deg selv underveis.
Vilde Gudlaug Valli: Hjerteakademiet er den skolen hvor du virkelig utvikler deg som person, terapeut og medmenneske. Vil du ha et bedre liv, og hjelpe andre samtidig? Da er dette skolen for deg.
Carina Andersen: Året på Hjerteakademiet har lært meg at det er jeg som er egen sjef i eget liv. Fantastisk skoleår. Utrolig trygt å bli mottatt som elev. Man føler seg ivaretatt.
Liv Arnevik: Året på Hjerteakademiet har vært en indre reise og det har gitt meg mange verktøy som hjelper meg å bli den beste versjonen av meg selv.
Gro Merethe Buer: Lærerikt, superfantastisk år med flotte lærere, assistenter og ikke minst verdens beste klassekamerater. Venner for livet.
Kim Mjønestrø: Hjerteakademiet er stedet for deg som brenner etter å hjelpe andre mennesker. I tillegg er det for deg som ønsker å finne sin plass i livet.
 

Vigdis

Vigdis Fagervik

 Året som forandret livet mitt!

Jeg var kommet til et punkt i livet mitt hvor jeg kjente sterkt på at jeg ville gjøre noe annet, men visste ikke helt hva. Jeg har vært interesserte i det alternative i mange år og har også fått hjelp selv med bruk av alternative behandlingsteknikker. Jeg kunne kjenne på kroppen min at dette virket. Så da jeg fikk vite om Hjerteakademiet så var det en enkel avgjørelse, her kunne jeg lære mer og selv bruke det for å hjelpe andre mennesker.  

Jeg gikk på Hjerteakademiet 2013/2014. Og dette året ble så mye mer enn jeg hadde forventet. Her møtte jeg likesinnede som var opptatt av det samme og dyktige og erfarne lærere. Dette er skolen for deg som ønsker en terapeututdanning med et bredt spekter av behandlingsteknikker. I tillegg til å lære teknikkene er det mye praktisk trening. Du lærer også businessteori som gjør deg i stand til å starte din egen business. Mye læring om deg selv og egenbehandling. For meg ble dette starten på mitt nye liv. Før skoleåret var omme etablerte jeg mitt eget firma, Fagervik Helhetsterapi, og satset helt og fullt på det. Jeg har ikke angret et sekund på det. Jeg kan anbefale Hjerteakademiet på det varmeste – det forandret livet mitt! RAW helhetsterapeut Vigdis Fagervik    www.fagervik-helhetsterapi.no

tone

Hjerteakademiet har gitt meg trygghet og styrke

Gjennom å gå på Hjerteakademiet, så har jeg opparbeidet meg trygghet, styrke og kunnskap som har gjort meg i stand til å starte opp min egen bedrift. Jeg driver i dag mitt eget firma Hjerteenergi, hvor jeg gir pasienter alle behandlingsmetodene som jeg har lært og erfart på Hjerteakademiet. Jeg hadde ikke kommet til å starte opp så tidlig hvis det ikke hadde vært for mitt år på Hjerteakademiet.

Jeg vil anbefale Hjerteakademiet til deg som ønsker å få kunnskap om de ulike behandlingsformene, da du får en veldig godt kvalifisert utdanning. I tillegg vil jeg anbefale Hjerteakademiet for personlig utvikling i tillegg – fordi du får jobbe med deg selv, prøve alle behandlingsformer på egen kropp, i et trygt og godt miljø – over tid. Det er etter min mening uvurdelig.

Jeg så denne utdanningen som et interessant skoleår, hvor jeg skulle studere og lære om de behandlingsmetodene som jeg er så interessert i. Jeg fikk så mye mer… Gjennom hver skolehelg har vi hatt ulike tema, og det som er så unikt, er at vi selv må øve oss på hverandre, og være både terapeuter og klienter. På grunn av dette får vi selv behandlinger, vi lærer masse om våre egne utfordringer, går i dybden på dem og kvitter oss med dem. I tillegg øver vi i ukene mellom skolehelgene. Jeg kan trygt si at alle som går på Hjerteakademiets skole, derfor går gjennom en utrolig personlig utvikling selv, i tillegg til all den faglige kunnskapen vi får. Dette gjør oss istand til å få en erfaring og forståelse for hva klienter vil oppleve, fordi vi selv har kjent det på kroppen. Det er tøft, lærerikt, spennende, utfordrende, positivt og helbredende! De bånd som knyttes mellom studentene blir sterke og spesielle, i og med at man deler så mye. Alle har taushetsplikt, slik at vi kan føle oss 100 % trygg på hverandre. Jeg vil anbefale Hjerteakademiet av hele mitt hjerte, til alle som har lyst til å jobbe som terapeuter – men også til de som ønsker et år med personlig utvikling for sin egen del. Tone-Merete Stevik –  http://www.tonemerete.no/

zanna«Dette er en skole for deg som ønsker forandring eller utvikling i livet ditt.»

Året 2012/13 på Hjerteakademiet var utrolig bra og lærerikt. Jeg har lært mange behandlinsmetoder som jeg har brukt på meg selv og på andre. Selvutviklingen min har vært stor. For en fantastisk reise gjennom hele året med opp og nedturer , og jeg visste at det fantes en vei til forandring!!!

Jeg setter stor pris på å bli respektert for den jeg er og tatt imot med åpent hjerte. Det ble alltid tid for en samtale hvis jeg trengte det. Jeg har fått masse råd og støtte på min vei oppover.

Når man kan hjelpe seg selv, kan man hjelpe andre! Jeg har startet eget firma som driver med alternativ behandling “ Zannheten”.

Jeg anbefaler på det sterkeste Hjerteakademiet. Superfantastisk lærer og superfantastisk skole! Det er ikke bare for deg som vil bli dyktig terapeut Hjerteakademiet er superbra, men også for alle som ønsker seg forandring eller utvikling i livet!

Jeg er ubegrenset takknemlig at jeg fikk muligheten til å gå på Rachel sin skole. Varm klem!

Zanna Fenes/  https://www.facebook.com/pages/innsia-helhetsterapi/173213584477?ref=ts&fref=ts

wencheWenche Wang- Din Livsvei

«Jeg har vært tilknyttet Rachel Wilmann’s virksomhet, fra høsten 2011 t.o.m. sommer’n 2012. I denne perioden har jeg jobbet som sekretær for Rachel, samt jobbet som terapeut med behandling av egene klienter fra våren 2012. Jeg har utført flere av Rachel’s kurs bla. : EFT (Emotional freedoms techniques) level 1 og 2, Hypnoterapi og Hvordan bli en bedre terapeut?. Samt at jeg har vært på flere av hennes workshop’s innen : Den 6.sans, kanalisering/reading med gode resultater på egenutvikling. Jeg går pr. i dag på Rachel’s skole : Hjerteakademiet som startet høsten 2012, og avslutter med eksamensbevis juni 2013. Etter endt studier er jeg eksaminert som helhetsterapeut, som gir meg mulighet til å jobbe med klienter i et stort spekter av behandlings former. Rachel er meget dyktig som helhetsterapeut, og hun er også veldig imøtekommende og dyktig som lærer, og kollega. Hun ser mennesker og deres behov med respekt, entusiasme og engasjement. Rachel’s visdom og hennes evne til å overbevise mennesker om deres evner, kombinert med erfaring og tilbakemelding fra klienter som jeg har hatt, gir meg stor tro på meg selv i min store interesse : Å være terapeut som hjelper mennesker, via alternativ behandling! Takk Rachel !   Jeg anbefaler Rachel på det varmeste i både terapeut/kurs og skole sammenheng. Med vennlig hilsen helhetsterapeut (sommeren 2013)»   http://www.dinlivsvei.no/

may_anne_bergJeg er heldig som har fått muligheten til å gå Hjerteakademiet

May-Anne Berg

Jeg er en av de heldige som har fått muligheten til å gå 1 år på Hjerteakademiet. Jeg tok dette valget for ca 1 ½ år siden. Klart jeg var litt usikker hadde ingen erfaring som terapeut. Jeg har mange års erfaring innen helsevesenet og ønsket å gjøre noe nytt. Har mange år vært interessert i det alternative, hva som kan hjelp mennesker til et bedre liv med andre behandlingsteknikker og tanker.

Mitt år på hjerteakademiet har vært en lang og finn prosess med selvutvikling, lære ny teknikker, finne sin egen styrke og kvaliteter.

Hele skole året har undervisningen fokusert på at vi fikk trene på hverandre som klienter og som terapeut. Som gjør at jeg er blitt trygg på jobben min som terapeut. Jeg kan ta fram mye som er bra løpe av året, men en ting som er viktig vis man skal lykkes som terapeut er bedrift lære der vi fikk satt opp vårt eget forretningsplan der vi fikk tenke over hva som må gjøres for å lykkes som terapeut. At etikk og moral er et viktig tema forhold til drive en virksomhet faglig forsvarlig måte.

Som terapeut ønsker jeg å hjelpe mennesker gjennom samtaler og behandling til å finne sin styrke og troen på seg selv hva de ønsker med livet sitt. At det er et samarbeid mellom terapeut og klient underveis får nå det målet de ønsker.

Jeg anbefaler denne skole hvis du ønsker å starte for deg selv eller du ønsker å bruke det i den jobben du har i dag. Det er et utviklende år der vi lærer flere terapiformer som gjør at jeg letter kan hjelpe mennesker. Under hele skoleåret har jeg hatt god stått fra de andre i klassen og en enestående lærer som er veldig flink til å forklare på enn enkel møte, motivere og ser enkel person hva vi er god på og motivere oss videre veien til jobben som terapeut. Har nå god stått gjennom mentorordning som skolen tilbyr og de andre i klassen som gjør at veien til lykkes som terapeut blir lettere.

Takk for et fint skoleår!

Hjertelig hilsen May Anne Berg – ta kontakt med RO OG BALANSE på tlf hvis du ønsker noen endringer i ditt liv.

 

Sigrid_HoestonHver skolehelg var det ny og spennende kunnskap

Sigrid Høston Bråten:

Mitt år på Hjerteakademiet har vært et år med mye utvikling på flere plan, både personlig og kunnskapsmessig. Som person har jeg fått en indre ro  og glede over  å være sammen med andre likesinnede mennesker, og få lære skikkelig om noe som  alltid har  vært min store  interesse .

Hver skolehelg var det ny spennende kunnskap, som ble formidlet av vår engasjerte og  dyktige lærer. Enkelte fag var jeg noe usikker på før skolestart  , slik som healing og hypnoterapi, men de ble mine yndlingsfag.  Skal jeg summere opp mitt år på Hjerteakademiet vil jeg si det har vært utviklende, lærerikt, spennede og ikke minst givende i form av trygg lærdom og mange nye venner.

Det jeg satte mest pris på var at det ble avsatt tid på hver eneste  skolehelg til å jobbe med hverandre . Der teori ble omsatt i praksis. Kunnskapen sitter bedre når den blir praktisert, og spørsmålene som dukket opp ble besvart fortløpende. Jeg satte også stor pris på den tryggheten og kunnskapen vår lærer hadde i alle fag, og ho visste tydelig at ho ønsket at vi skulle forstå. Jeg satte stor pris på at dersom noen ville diskutere noe som opplevdes som uklart, så ble det satt av tid til det, selv om det gikk utover “timeplan “ som lærer hadde satt opp, ho var fleksibel etter våre ønsker.

Kunnskapen jeg har fått gjennom dette året på Hjerteakademiet har gitt meg en trygghet og glede, som jeg gjerne vil formidle til andre mennesker. Jeg er godt igang med min egen praksis og gleder meg til å jobbe med ” SIGRIDS Helhetsterapi” framover. Videreutvikling av enkelte fag er også aktuelt, ettersom dette året har gitt merskmak på enda mere kunnskap på div.felt.

Jeg vil absolutt anbefale Hjertekademiet ut fra min egen erfaring med denne skolen. Jeg har lært mye  om både  meg selv og  forskjellige spennende terapiformer. At vi har lært forskjellige behandlingsmetoder  gir en  styrke og et bredt ståplan å tilby våre egne klienter. Likeså er det slik at  enkelte fag som “treffer” den enkelte terapeaut mere enn andre ,  noe som  gjør at vi alle  blir indivduelle terapeauter selv om vi går på same skole.  Noen blir mere glad i noen få behandlingsmetoder mens andre bruker hele spekteret.  Skolen er også passe stor, slik at alle blir både godt kjent og hørt.  Mye praksis synes jeg også er et stort pluss ved opplæringen. Jeg anbefaler Hjerteakademiet på det aller varmeste, mitt år der har iallefall beriket mitt liv enormt med trygghet og kunnskap.

Vennlig hilsen    Sigrid Høston Bråten     Hjemmeside Sigrid

Per24«Jeg ble kjent med Rachel i 2012 ,jeg gikk hos henne i et år og jeg fikk behandling som har hjulpet meg veldig mye. Jeg ble så fasinert at jeg valgte å gå Hjerteakademiet. Skoleåret  2013/2014 har vært meget bra og spennende . Vi har lært mange spennende behandlingsmetoder.

Jeg har selv hatt timer til Rachel  og prøvd de fleste av metodene  og de er fabelaktive .

På skolen så har vi øvd på hverandre og vi har vært både pasient og terapeut. Klassemiljøet er helt unikt ,vi kan snakke om alt mulig og vi har tausetplikt,vi blir veldig trygge på hverandre. Her får du et år med personlig utvikling.

Vi har en meget dyktig lærer  som kan det hun holder med på .

Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Hjerteakademiet»

Per Raaness.

 

247461_10151658428200996_1133734551_nJeg kjenner Rachel fra hypnoterapi og EFT utdanningen som vi tok sammen. Jeg opplever Rachel som en utrolig dyktig terapeut som virkelig KAN det hun driver med. Hun har en enorm bredde av kompetanse, positivitet, kreativitet og nestekjærlighet til mennesker. Denne kombinasjonen skaper ett unikt grunnlag for positive endringer og personlig utvikling hos mennesker som velger å jobbe med Rachel. Jeg anbefaler Rachel på det aller varmeste! Fra Hjerte, Kenneth V. Soares www.GjorEndringEnkelt.no   Les også: Mitt viktigste år Hjerteakademiet – hva kan det gjøre for deg? Veien fra spåkone til Helhetsterapeut Er du usikker, eller har spørsmål om utdanningen, så send mail til oss HER!