profileimage

Hjerteakademiet har gitt meg trygghet og styrke

Mitt år på Hjerteakademiet har vært utrolig lærerikt og fint. Jeg har blitt kjent med flotte mennesker, og jeg har blitt mye bedre kjent med meg selv!

I tillegg har jeg fått kunnskap om og erfaring med flere ulike behandlingsmetoder som både er virkningsfulle, spennende og som komplementerer hverandre.

Jeg har satt mest pris på å lære om tankens kraft, og få erfare selv alle behandlingsmetodene på kroppen  – og dermed utvikle og forstå meg selv og andre bedre. Å se hvordan EFT, Hypnoterapi og coaching f.eks kan hjelpe mennesker er inspirerende og fantastisk!

Gjennom å gå på Hjerteakademiet, så har jeg opparbeidet meg en trygghet, styrke og kunnskap som har gjort meg i stand til å starte opp min egen bedrift. Jeg driver I dag mitt eget firma Hjerteenergi, hvor jeg gir klienter alle de behandlingsmetodene som jeg har lært og erfart på Hjerteakademiet. Jeg hadde ikke kommet til å starte opp så tidlig hvis det ikke hadde vært for mitt år på Hjerteakademiet.

Jeg vil anbefale å gå på Hjerteakademiet til deg som ønsker å få kunnskap om de ulike behandlingsformene, da du får en veldig godt kvalifisert utdanning! I tillegg vil jeg på det sterkeste anbefale Hjerteakademiet for personlig utvikling i tillegg – fordi du får jobbe med deg selv, prøve alle behandlingsformer på egen kropp, i et trygt og godt miljø – over tid. Det er etter min mening uvurderlig.

Kommentarer

Kommentarer