Kan jeg tjene godt som Hypnoterapeut?

I dag har vi et gjesteinnlegg på bloggen, skrevet av den dyktige Steve Burgess. Steve er en av Englands mest kjente Hypnoterapeuter. Han har over 14.000 timer bak seg med Hypnoterapi og 24 års erfaring  og  har undervist i Norge i mange år innen Hypnoterapi.

Jeg spurte Steve om han ville skrive et innlegg om det å ha Hypnoterapi som yrke, og hvor spennende dette er.

Her får du Steves innlegg, kos deg med det:

Jeg får ofte disse spørsmålene av mennesker som ønsker å bli Hypnoterapeuter, eller som allerede er terapeuter men sliter med å oppnå suksess. Svaret er enkelt: «JA» . Jeg har drevet terapi praksisen min i over 24 år og har ofte hatt lange ventelister.

Ønsker du å bli en suksessfull Terapeut? La meg dele tre tips til suksess med deg:

  1. Vær god i jobben din.
    For det første trenger du mange gode, effektive terapi teknikker (vi sier ofte at vi har ‘verktøy i verktøykassa’, selv om en nær venn av meg, som er en av verdens mest suksessfulle terapeuter kaller det sin ‘lekeboks’ fordi han elsker jobben sin). Du må ha evnen til å tenke strategisk for å oppnå best mulig resultater hos klientene dine. Du trenger å utvikle din evne til å lese klientens ubevisste kroppsresponser(også kalt ‘ikke verbal kommunikasjon’). Du må overholde etiske regler. Det er viktig å kunne koble deg til klienten, og engasjere deg i hans utfordringer.Du må føle deg komfortabel i deg selv og ha tro på dine terapeutiske evner, som om det er der det magiske skjer. Resultatene kommer når du klarer å ta deg selv ut av behandlingen og tillate deg selv å flyte med det som skjer. Med alle disse egenskapene (som alle er ferdigheter som kan læres og utvikles) får du suksessfulle resultater med klientene dine. Som et resultat av dette får du fornøyde klienter som anbefaler deg videre og automatisk vokser terapipraksisen din.
  2. Tenk som en suksessfull person.
    Du driver din egen praksis, og målet ditt er å tjene penger til en komfortabel livsstil. Dette betyr ikke at du skal se klientene dine som en lønningsslipp, som er en hjerteløs måte å tjene penger på. Det betyr blant annet å forstå markedsføring, tenke økonomisk og verdsette deg selv og den servicen du gir. Jeg har sett så mange terapeuter som sliter fordi at de ikke setter pris på seg selv og de er redde for å ta seg nok betalt. Du driver ditt eget firma, akkurat som en butikksjef driver en butikk. Du kommer ikke inn i butikk hvor butikk sjefen er redd for å ta seg betalt fordi han er redd for å spørre på penger. Det er ingenting galt med å få et solid utbytte.
  3. Bli suksessfull ved å tørre å vise deg frem.
    Dette betyr og konstant å se etter muligheter for å markedsføre terapi praksisen din. Det er så mange måter å gjøre dette på og det enkle kan være gratis eller til en lav pris. En veldig effektiv måte er å bruke frisører. De snakker hele dagen med potensielle klienter. Hvis du kan hjelpe en frisør og få gode resultater er dette den beste reklamen du kan få. Du kan også legge igjen visittkort og brosjyrer hos frisøren og de reklamerer for deg, helt gratis.

Alle disse tipsene vil hjelpe deg til å drive en ettertraktet terapi praksis, tjene gode penger og nyte en god livsstil. Det hjelper også å utvikle en positiv tankegang og et positivt sinn.

Steve.


Vil du forresten ha 17 virkningsfulle tips som garantert vil gi deg et fortrinn som Coach?

Last de ned HER:

last ned

Lagre

Kommentarer

Kommentarer

Blogglistenhits