Ansatte

Hjerteakademiet AS er grunnlagt av Rachel Wilmann.

Hun startet Hjerteakademiet i 2012, og har nå erfaring med over 7000 terapitimer bak seg med sine kunder.

Hun opplevde at de teknikkene hun gav kundene fikk meget raske resultater. I tillegg fikk Rachel fulle kundelister, og venteliste på ca 6 måneder til en hver tid. 

Rachel har selv opplevd å ha en kropp med mye smerte. Alt fra to prolapsoperasjoner til jevnlig hodepine, nakke vondt og negative tanker.

Hun knakk koden til hvordan hun skulle bli 100% frisk (etter å ha hatt vondt i kroppen siden hun var 4 år), og vil at «alle» skal få muligheten til å få en frisk kropp, og et godt liv. 

Høsten 2016 er det fem årskull på Hjerteakademiet, og vi har utdannet mange fantastiske terapeuter. 

 

Ansatte i Hjerteakademiet AS:

 

Rachel Wilmann

Eier og Gründer av Hjerteakademiet, Hjertemedisin og Rachel Wilmann AS. Rachel startet Hjertemedisin i 2010 etter å ha jobbet som rådgiver, coach og leder i finansverden. En av styrkene til Rachel, er at hun er veldig god på struktur og hvordan skape egen business. Alle 3 firmaene har skapt millioninntekter, og hun vet hva som skal til for å skape sin egen bedrift. 

I tillegg har hun den evnen at hun vet hva som kreves for å ta kunder gjennom krevende prosesser slik at de virkelig får resultater. Derfor er hun den beste til å lære akkurat DEG til å bli en dyktig terapeut. 

 

 

Randi Mjønestrø

 

Randi er assisterende daglig leder i Hjerteakademiet AS. Hun kan alt av økonomi, og hun tar seg alt av påmeldinger, kundehenvendelser, og tar vare på deg som student på Hjerteakademiet. Hun er vår «mamma», og er ekspert i å ta vare på deg når du kommer til oss. Randi er også utdannet Helhetsterapeut ved Hjerteakademiet.

 

 

 

Siv Tamlag

 

Siv er Markedssjef i Hjerteakademiet. Hun er veldig dyktig på hvordan vi jobber med kundene slik at de får resultater og lykkes i jobben som terapeut/Coach. Siv er utdannet innen salg og markedsførings, og har lang erfaring innen salg rettet mot helse. Siv er også utdannet sykepleier med fler års erfaring innen helsebransjen. Hun er i tillegg utdannet NLP practitioner & Helhetsterapeut ved Hjerteakademiet.

Siv har også hatt sin egen bedrift, og hun vet hva som kreves for å skape sin egen business.