Hvem er jeg?

Rachel Wilmann

Grunnlegger og eier av Hjerteakademiet AS

Hvorfor er jeg  Ekspert som terapeut og Coach?


Gjennom mine år som terapeut og Coach, så har jeg hatt over 7.000 timer med kunder og pasienter. Jeg er nysgjerrig på hva som fungerer og ikke fungerer med kundene mine, og det har gjort til at jeg har utviklet egne teknikker og metoder som er raske og effektive. 

Jeg sluttet i jobben min som leder innen Bank og Finans for å hjelpe andre mennesker til å få et bedre liv. Jeg har selv erfart hva det vil si å være sliten og utbrent. Og jeg har selv erfart hvordan jeg kunne jobbe effektivt og målrettet for å få et nytt og fantastisk liv gjennom metoder som var lette, enkle og virkningsfulle. 

Etter 3 måneder hadde jeg fulle kundelister og til og med ventelister på klinikken min. Kundene mine opplevde at de faktisk fikk hjelp etter måneder og år med fysiske og psykiske utfordringer. 99,5% av alle kundene mine fikk en merkbar endring i sitt liv etter at de var ferdige hos meg. 

Jeg starter på 5.året i å undervise terapeuter og Coacher som vil lykkes med å hjelpe andre mennesker. 

Jeg er ekspert innen markedsføring, og har over 21.000 følgere på nett. De som tar utdannelsen gjennom Hjerteakademiet er ingen testpersoner. Alle metoder er utprøvd og testet på mange tusen kunder tidligere. 

Tove Heggem 

" Jeg satset på VIP-pakken. Fått bonuser i bøtter og spann, spesielt hvordan jeg skal markedsføre meg!

Å tørre å hoppe på denne utdannelsen har vært utrolig givende og utviklende for meg. Har kommet meg enda et sted videre i livet. Jeg satset på VIP pakken og det er jeg utrolig glad for. Det har vært i bøtter og spann med bonuser, Facebook kurs og hvordan markedsføre seg. Samt accountbilitygrupper, webinar og mentorordning med coaching som jeg har hatt veldig stor nytteverdi av. I tillegg har jeg gått igjennom hele 12 trinns programmet selv med egen coach, og dermed fått oppleve det fra kundens side, noe jeg varmt kan anbefale. Jeg er utdannet refleksolog fra før og driver mitt eget firma. Jeg har blitt mye tryggere i rollen min som terapeut og hvordan jeg kan kommunisere med pasientene mine, noe både de og jeg har stor nytte av. I tillegg kan jeg nå tilby dette 12 trinns programmet både til eksisterende og nye kunder, noe som gjør at jeg har flere ben å stå på i businessen min. Ikke minst at jeg kan arbeide fra hvor som helst og når jeg vil de dagene jeg skal være coach. Det har vært en stor glede å kunne følge test kundene mine og å se den utviklingen og bevisstgjøringen de har hatt gjennom dette 12 trinns programmet. Å kunne være med og endre liv er stort. Jeg har fått fantastiske tilbakemeldinger som gleder meg langt inn i hjertet. Kan en ønske seg mer?

Refleksolog, terapeut og HelseCoach.

www.giske-refleksologi.no

Aina Myrvold

"Wow - Facebook kurset alene er verdt pengene jeg betalte for VIP- pakken!"

Jeg har jobbet som healer og terapeut i 20 år. Helsecoach programmet ga meg et fantastisk tilskudd til min praksis. Nå tar jeg imot kunder på coaching via Skype. Det betyr at jeg kan hjelpe mine kunder uansett geografisk avstand.

Jeg har selv tatt coaching programmet hos en annen helse coach fra Hjerteakademiet, før jeg investerte i programmet selv. Og jeg hadde kjempegode resultater for min egen del, og jeg likte metodene som ble brukt. Jeg bestemte meg for at å investere i VIP-pakken og det var et klokt valg.

Mitt mål er å gjøre en forskjell og forandre verden. Jeg blir så ydmyk når jeg ser hvilken innvirkning/omveltning kundene mine har pga Helsecoachprogrammet. De får et helt nytt syn på livet. Mer glede i hverdagen. Jeg har fått en helt ny vinkel å se og hjelpe andre fra.

Nå vet jeg hvilke spørsmål jeg skal stille i ulike situasjoner. Det er et godt gjennomprøvd program, der du får nye verktøy for hver time. Denne utdanningen har gjort meg trygg som coach. Jeg har fått et hjertevarmt og fantastisk nettverk med likesinnede coacher.

Jeg valgte VIP-pakken når jeg meldte meg på Helsecoach utdanningen. Hvorfor? Jo da har jeg webinar, samarbeidsgrupper og tett oppfølging og ikke minst coaching, fra erfarne coacher, for at du skal komme i gang på egen hånd. Jeg ble imponert over alt jeg fikk i VIP-pakken.

Jeg husker jeg sa til Teamet til Rachel når de presenterte Facebook kurset: ‘Wow – Facebook kurset alene er jo verdt pengene jeg betalte for VIP-pakken!’

HelseCoach og Helhetsterapeut

www.optimalbalanse.com

Arnhild Dorthea Ludvigsen

Jeg lært gode og dyptgripende coaching teknikker, fått et helt nytt marked som gjør at jeg kan jobbe fra hvor jeg vil!

Jeg lært gode og dyptgripende coaching teknikker, fått et helt nytt marked som gjør at jeg kan jobbe fra hvor jeg vil!

Jeg har tatt Hjerteakademiets coaching utdannelse i vår, og er veldig fornøyd med at jeg valgte akkurat denne skolen. Jeg har brukt Hjerteakademiets coaching program på flere av mine kunder, og mange kan fortelle om livsendrende resultater etter coachingperioden.

De resultatene jeg ser til flere av mine kunder, gjør meg trygg på at dette har vært et riktig valg for meg.

Som Hjerteakademiets Helse Coach har jeg lært gode og dyptgripende coaching- teknikker. I denne utdanningen har jeg i tillegg til å lære hvordan jeg skal bli en god coach, også fått kunnskap om det å drive en business. Jeg har blant annet lært hvordan jeg skaffer meg kunder, hvem min drømmekunde er og hvordan jeg kan markedsføre meg på best mulig måte. Hos Hjerteakademiet har jeg fått konkrete tips som jeg bruker daglig i min coachingpraksis.

Jeg bor på et sted med få innbyggere og derfor jobber jeg mest med coaching kunder over nett. Dette øker markedet mitt og jeg tar imot kunder fra hele landet. Når jeg har kunder som jeg jobber med over nett har jeg også mulighet til å jobbe fra hvor jeg vil. Det finnes ingen begrensninger, kun muligheter.

Sist, men absolutt ikke minst, fikk jeg bli kjent med mange flotte mennesker, både ansatte og medstudenter! Det betyr mye for meg at vi holder kontakten selv om studiet er ferdig, vi er hverandres ressurser og støttespillere, venner og nettverk!

HelseCoach og NLP master Practitioner, Vega

www.skapendring.no

Tone Tanya Wahl

Helse Coach utdanningen ga meg et godt gjennomført program med verktøy og teknikker til mine kunder. 

Helse coach utdanningen var midt i blinken for meg. Jeg nærmet meg avslutning på en bachelor i ernæring, men savnet mer kunnskap om den mentale delen av mennesket. Helheten kropp-sinn er viktig for meg. Jeg vil jobbe med begge deler og kombinasjonen ernæring og helse coaching er flott, de bruker elementer fra hverandre og utfyller hverandre. Gjennom helse coach utdanningen fikk jeg et godt gjennomarbeidet program med verktøy og teknikker jeg kan bruke i møter med klienter. Jeg kan bruke hele eller deler av programmet, avhengig av klientens problemstilling. Jeg fikk personlig vekst og utvikling, større bevissthet og forståelse for handlingsmønstre og tenkemåter, alt med fokus på mestring og positivitet. Jeg føler meg tryggere, og bedre rustet til å ta imot klienter i min egen praksis. 

Sist, men absolutt ikke minst, fikk jeg bli kjent med mange flotte mennesker, både ansatte og medstudenter! Det betyr mye for meg at vi holder kontakten selv om studiet er ferdig, vi er hverandres ressurser og støttespillere, venner og nettverk!

Balanseterapeuten, Lena

www.balanseterapeuten.no

Heidi Varpen Eikrem

Helse Coach utdannelsen har gitt meg personlig vekst og jeg har fått flere kunder i min klinikk!

Jeg har hatt stort utbytte av Hjerteakademiets Coachingprogram og har ikke angret et sekund på at jeg kasta meg uti utdannelsen. Lytta til hjertet og kjente at dette var noe jeg ville lære. Med bakgrunn som Rosenterapeut og arbeid med traumer og stress, ble coaching et morsomt, spennende og utfordrende alternativ til mine klienter. Resultatene har vært positive og klientene ønsker å forsette å få coaching timer etter programmet.  Opplegget til Rachel har virkelig fungert med sine gode verktøy og gode forklaringer steg for steg. Har selv hatt stor utbytte av disse metodene og har personlig fått et liv med gode rutiner, og håndterer stress og andre utfordring på en bedre måte. En annen avgjørende årsak til dette er at jeg på veien har hatt fantastiske mentorer (coacher) som har sparka meg igang og hatt grupper med andre kursdeltakere for deling, inspirasjon og som drahjelp for hverandre. Jeg har brutt gamle mønstre og blitt oppfordret til å stige ut av komfort sona. Slik blir det resultater av. Jeg anbefaler denne utdannelsen på det varmeste. Jeg har aldri lært så mye på så kort tid, og har fått muligheter til flere kunder. Takket være tiden vi lever i, har det åpnet seg fantastiske muligheter på nettet, slik at mye tid og penger er blitt spart på å slippe reising. Med dette har jeg hatt stor glede av teknologien og benytta den for alt den er verdt. Nå har jeg kollegaer fra hele landet, som jeg jevnlig møter over Skype.

Rosenterapeut, Volda

https://www.facebook.com/pg/Rosenterapeut-Heidi-Varpen-Eikrem

Toril Taftø

Helse Coach utdannelsen har gjort meg trygg som Coach!

Jeg gjennomførte HCU-programmet selv hos en annen coach, samtidig som jeg var student. Det bør alle gjøre! Det var veldig lærerikt å prøve teknikkene selv, og å kunne ta med erfaringen inn i kundetimer. Jeg brukte programmet til å sette meg mål for min bedrift, og de oppnådde jeg! Jeg hadde mål om å bli mer strukturert og å få et visst antall kunder, og jeg nådde begge. Kundene mine: 

Du hjelper kunden å få struktur, nå mål og å bli mer bevisst på tanker og på å snu de som ikke gjør en godt. Kundene mine har gitt positiv tilbakemelding. De liker at det er oppgaver mellom hver time, og at teknikkene får opp motivasjonen for å jobbe framover. Flere av teknikkene gir også aha-opplevelser for kunden, noe jeg også opplevde. Jeg har også tatt med meg teknikkene inn i de andre delene av jobben min. Kundene mine har nådd sine mål, eller justert kursen til andre mål underveis når de har lært mer om seg selv. De har fått bedre selvfølelse, blitt flinkere til å snu ting i hverdagen selv, og de ønsker å jobbe videre for å nå enda flere mål. De har blitt gladere og mer positive til seg selv og de rundt seg, og de er mer obs på egne tanker og flinkere til å snu det negative til noe positivt. Dette fungerer i grunnen som et selvutviklingskurs!

Hva har HCU gjort for meg som coach: Jeg har blitt tryggere på spørsmålsstilling, hvilke typer spørsmål jeg skal stille for å komme til kjernen av kunden sine utfordringer. Jeg har blitt en tryggere coach.

Hvorfor jeg synes programmet er bra: Både jeg og kunden kan sitte hjemme hvis vi ønsker det, noe som er et pluss for oss begge. Det er enkelt lagt opp, steg for steg. Hjemmeoppgavene til kunden gir helhet, og det er enkelt å følge programmet.  Innholdet er veldig bra kvalitet med kjempefine bonuser som et eget Facebook kurs. Du får konstruktive tilbakemeldinger og supre erfaringsutvekslinger underveis

Helhetsterapeut, Trondheim

www.torillshjerterom.no

Kirsten Gjesdal

Helse Coach utdannelsen har fått meg til å snu negativ tankegang til positiv!

Helsecoach utdannelsen har ikke bare fått meg til å ta av noen kilo. Det har fått meg til å snu negativ tankegang til positiv. Jeg har fått utrolig mange verktøy jeg kan bruke både i behandling og i hverdagen. Jeg har fått mange tips hvordan jeg kan reklamere for min bedrift. Selv om kurset er over er jeg fremdeles i kontakt med kursdeltakere hvor vi pusher hverandre frem til fremtidige mål, og det er bare helt supert. 

Kirstenalternativ behandler, Sola

Facebook: https://www.facebook.com/KirstenAlternativbehandler

Tone Merete Stevik

Hjerteakademiet har gitt meg trygghet og styrke!

Ønsker du en forandring i livet ditt, ta styringen tilbake - samtidig som du får en fantastisk utdanning for å hjelpe andre - DA er dette skolen for DEG! Det har forandret livet mitt helt. Gjennom alle behandlingsmetodene og kunnskapen jeg har fått her, har jeg nå en plattform og en utrolig grunnlag, for å hjelpe andre mennesker, slik det har hjulpet meg. Kan ikke tenke meg livet uten dette året. Anbefales av hele mitt hjerte! Jeg fikk opparbeidet meg trygghet, styrke og kunnskap som har gjort meg i stand til å starte opp min egen bedrift. Jeg driver i dag mitt eget firma Hjerteenergi, hvor jeg gir pasienter alle behandlingsmetodene som jeg har lært og erfart på Hjerteakademiet. Jeg hadde ikke kommet til å starte opp så tidlig hvis det ikke hadde vært for mitt år på Hjerteakademiet. Jeg anbefaler Hjerteakademiet av hele mitt hjerte til deg som ønsker teknikker og behandlingsformer, få egen personlig utvikling, til deg som ha lyst å jobbe som terapeut og ha et unikt nettverk av andre terapeuter. 

Helhetsterapeut, Trondheim

www.tonemerete.no

Sylvi-Katrin Brandsæter

Hjerteakademiet ble min bærebjelke!

Hjerteakademiet ble bærebjelken da jeg innså at jeg måtte gjøre en stor snuoperasjon i livet mitt. Stress, krav og belastninger hadde over lang tid tappet meg for krefter, og jeg var nødt til å tenke nye tanker og gjøre nye valg både for meg selv og for min familie. Jeg er såååå takknemlig for alt jeg har lært på Hjerteakademiet, både om behandlingsteknikker og positive tenkemåter. Men ikke minst er jeg takknemlig for alt jeg har lært om meg selv, og for at jeg har funnet tilbake til kraften, passjonen, gleden og friheten. Jeg har nå startet min egen terapeutpraksis og jeg elsker mitt nye liv. Jeg anbefaler Hjerteakademiet på det varmeste

Terapeut og tanketrener, Fauske

www.sylvikatrin.no

Trude Fosse

Mitt beste år ever! 

Hjerteakademiet har vært mitt beste år ever! Det har gitt meg mulighet for å være sammen utrolig dyktige lærere, og å være sammen med mennesker som heier på meg og hjelper meg til å ha tillit, tro på meg og mitt potensiale, og takknemlighet for å ha lært de fantastiske behandlings teknikker slik at jeg nå hjelper mennesker med å fjerne emosjonelle blokkeringer som har hindret de i å leve livet på en god måte. Og det er fantastisk å oppleve og se at kunden/ klienten kommer raskt i mål. Tusen takk til Hjerteakademiet.

www.metashelhetsterapi.no

Om Rachel Wilmann

Rachel Wilmann har hatt over 7.000 behandlingstimer. Hun har jobbet med mennesker i over 20 år både som rådgiver, Coach, terapeut og mental trener. Hun er forfatter av boken Den Magiske Reisen, og har over 21.000 følgere på nett. På bakgrunn av erfaringen med alle sine kunder og pasienter, så har hun satt sammen en terapeut og Coaching utdannelse som du også kan få tilgang til. Dette er metoder og teknikker som fungerer, og som er testet ut på tusenvis av kunder. Derfor vet vi at de fungerer!